QUINTO SOLIDARI

DIA: 6 de JULIOL
HORA: 20 h
LLOC: Marquesina c/ Tamarit (entre borrell i Urgell)

El “Quinto” és un joc d’atzar, que es celebra tradicionalment durant les dates
nadalenques a diferents indrets de Catalunya, i té una dinàmica molt similar al “Bingo” però amb la particularitat que la persona que “Canta” els números és anomenada “Lloro” i, a part de dir la xifra a marcar sobre el cartró, dinamitza la vetllada amb bromes, dites populars i acudits. L’objectiu original era recollir diners pels nois que havien d’anar a fer l’abolit Servei Militar. Aquesta fórmula s’ha mantingut per ajudar associacions culturals, entitats esportives i, com no, com a recapta solidària.
Aquest any és la 3a  edició que la ONG DE VEÍ A VEÍ del barri de Sant Antoni n’organitza un coincidint amb la Festa Major (excepcionalment celebrada al juliol) amb l’objectiu de recollir diners per els seus projectes. Prometem unes horetes de diversió i molts premis (donats pels comerços i entitats del barri).
Per poder participar d’aquest acte ludico-festiu (mai millor dit) heu de reservar plaça a través del formulari de sota o de forma presencial a la seu de la ONG.

NORMES:
1.- Veniu disposats a passar una estona tremendament divertida.
2.- Veniu amb les millor gales estiuenques/“playeras”/Hawaiianes que tingueu.

ATENCIÓ: Disposem de GRANS PREMIS però NO SERÀN MAI DINERS!!!!

Formulari de reserva

Ús de dades

11 + 14 =

Pots reservar per a tu i també per altres acompanayants amb un màxim de 6 persones, si vindràs sol o sola has de posar 0 acompanyants.