OBSERVATORI De Veí a Veí

EL BATEC DEL BARRI

OBJECTIU

SABER COM ESTÀ TOTHOM

Després del sotrac, el primer que volíem fer era preguntar com estaba tothom. Això ens va fer prendre consciència del poc coneixement i de les poques dades socials que tenim del veïnat. La situació actual ens ha retornat que això és necessari de manera continua. A nivell comunitari és fonamental. Ens calia doncs un instrument que, des de l’ONG De Veí a Veí, ens ajudés a donar respostes i vem plantejar l’Observatori.

Iniciativa de l’ONG, conjuntament amb el Punt Òmnia de Calàbria66, és un instrument obert a col·laborar amb les altres entitats del barri.

“L’Observatori De Veí a Veí és una nova iniciativa que neix amb el propòsit d’aportar idees i resultats científicament contrastats respecte a la situació social del barri de Sant Antoni de Barcelona.”

Missió

Ser el referent del coneixement social del nostre veïnat, observant de manera contínua per a així poder incidir sobre aquells problemes que existeixin o s’estiguin generant. Prendre consciència de barri.

Visió

Generar mecanismes d’observació comunitaris i retornar aquesta informació al veïnat. Ser oberts i convidar a formar-ne part a les entitats i col·lectius del barri que s’hi vulguin sumar.